skip to Main Content
Recruitment Professionals Die Zich Snel Willen Ontwikkelen – Nederland

Recruitment Professionals die zich snel willen ontwikkelen – Nederland

Introductie

Vacature bij YOBZ! Heb jij minimaal een jaar ervaring binnen Recruitment en ben je op zoek naar verdieping en ontwikkeling binnen ons vak? In oktober starten we met een nieuwe groep Recruiters voor onze Recruitment Academy!

Organisatie

YOBZ is een jong en avontuurlijk bedrijf met 100% focus op Recruitment. Wij geloven: Recruitment is a profession! YOBZ houdt zich bezig met het bemiddelen van vaste en interim recruitment professionals, recruitment consultancy en training & opleiding van recruiters.

Afgelopen April zijn we al met de tweede klas Recruiters begonnen aan dit Recruitment programma en in oktober starten we met een nieuwe groep ambitieuze recruiters. We hebben nog enkele plaatsen, dus misschien is dit er eentje voor jou!

Werken bij YOBZ voelt als werken bij een hardwerkende ondernemende familie. De lijnen zijn kort, open- en eerlijkheid is een vereiste, vertrouwen zit diep in ons DNA. Een jong en hecht team, professioneel, maar ook met plezier en een knipoog. Onze kracht is 100% focus op Recruitment, waarin ambities van professionals en behoeften van opdrachtgevers centraal staan.

Functie

Als Recruiter bij YOBZ ontwikkel je je door het opleidingsprogramma te volgen aan onze Recruitment Academy. Niet alleen de theorie komt aan bod, ook door intervisies en Masterclasses gebaseerd op de behoefte van de groep zorgen we voor een verdieping van je skills als Recruiter.

In de Academy leg je de eerste 6 maanden, samen met 8 collega’s, een stevig fundament voor vak volwassen Recruitment. Enerzijds door het volgen van diverse trainingen, zoals sourcen, communicatie en ethiek. Anderzijds door het geleerde meteen in praktijk te brengen en direct te starten op je eerste opdracht als interim Recruiter bij een van onze opdrachtgevers!

Echter, de Academy houdt niet op na 6 maanden. Door verschillende terugkomdagen gedurende het eerste jaar waarin intervisies een grote rol spelen, zorgen we dat je blijft werken aan zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling. Immers, als Recruiter maak je het verschil door sterk ontwikkelde soft skills.

Wij vinden het belangrijk jouw ambitie centraal te stellen, ook na dit opleidingsprogramma. Daarom blijven we in gesprek over jouw loopbaan. Door de YOBZ Academy in combinatie met de verschillende opdrachten die je doet, krijg je een goed beeld van wat er te koop is binnen Recruitment land: interim Recruitment, zzp, bureau Recruitment, Corporate Recruitment Employer Branding of Consultancy…Wat past bij jou?

Functie eisen

YOBZ groeit snel, maar we blijven in deze dynamische markt op zoek naar Recruitment Professionals die passen bij onze kernwaarden: Avontuur, Samen en Kracht. Dus ben jij ondernemend, heb je oprechte interesse in kandidaten, organisaties en collega’s en heb je ambities in het Recruitment vak? Kun je je vinden in onderstaand profiel? Dan gaan we graag met je in gesprek!

 • HBO- of WO-opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met Recruitment of hebt een andere rol binnen de arbeidsbemiddeling;
 • Je bent fulltime beschikbaar (minimaal 32 uur per week);
 • Je houdt ervan nieuwe dingen te leren en actief met je ontwikkeling bezig te zijn;
 • Je bent ambitieus en je wilt constant beter worden;
 • Je vindt transparantie, eerlijkheid en integer zijn belangrijke waarden.

Aanbod

We bieden een uitdagende en afwisselende baan binnen een succesvolle jonge organisatie. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en volop ruimte voor eigen initiatief met de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze verdere groei en ambities. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden! Dit kan je van ons verwachten:

 • Goede bereikbaarheid van ons centraal gelegen kantoor in Bussum;
 • Mogelijkheid tot een vast contract met een goed salaris;
 • Mogelijkheid tot het krijgen van een leaseauto of een NS Business Card;
 • 25 vakantiedagen;
 • Doorgroeimogelijkheden afhankelijk van jouw ambities (denk hierbij aan het leiden van een eigen Business Unit);
 • Een continu opleidingsaanbod, zowel op hard skills als op soft skills via de YOBZ Academy.
 • Gezellige maandelijkse bijeenkomsten met interessante gastsprekers en goed eten;
 • Een sterk netwerk in recruitmentland;
 • De meest enthousiaste collega’s en ruimte om met elkaar te sparren. Gezamenlijk werken we toe naar succes!

Inlichtingen

Kijk voor meer informatie op www.yobz.nl.

Back To Top