skip to Main Content
Kim Daniels: “Voor Mij Is Het Heel Belangrijk Om Constant Te Blijven Leren”

Kim Daniels: “Voor mij is het heel belangrijk om constant te blijven leren”

Recruitment Professional Kim Daniels neemt je mee in wat werken bij YOBZ haar brengt. 

“Hi, ik ben Kim, 33 jaar en sinds mei 2018 werkzaam bij YOBZ als Interim Recruiter. Toen ik in contact kwam met YOBZ spraken de kernwaarden van deze leuke club mij meteen aan: Avontuur, Samen en Kracht! 

Met YOBZ ben ik daarom het avontuur aangegaan om voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan als interimmer. Het leuke aan interimmen is dat iedere opdracht weer anders is: een nieuw bedrijf met een nieuwe bedrijfscultuur om te leren kennen. Overal ligt weer een andere recruitmentvraag en een nieuwe doelgroep om je in te verdiepen. Deze diversiteit maakt het zo leuk voor mij! Het fijne aan YOBZ is dat ik nooit alleen ben maar samen met een groep enthousiaste YOBZ collega’s. Je kunt echt voelen dat iedereen enthousiast is over het vak en echt plezier in zijn werk heeft, dit vind ik erg belangrijk! Het is dan ook onze kracht dat we samen een groot netwerk vormen aan recruitmentkennis.

Voordat ik bij YOBZ startte was ik ook werkzaam binnen het recruitment vak. Veel dingen uit het vak had ik mezelf aangeleerd en ik deed veel op gevoel. Het leuke aan YOBZ is dat ik door middel van het volgen van trainingen nu ook echt een stukje achterliggende theorie heb geleerd. Door het volgen van deze trainingen zijn we bij YOBZ ook altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het recruitment vak. En voor mij is het heel belangrijk om constant te blijven leren en mezelf te ontwikkelen.

Wil je meer weten over YOBZ of in contact komen met mij? Voeg mij dan gerust toe op LinkedIn, bel me op 0630785486 of e-mail mij: kimdaniels@yobz.nl

Back To Top