skip to Main Content
Recruitment Coordinator – Groningen

Recruitment Coordinator – Groningen

Introductie

Ben jij aan de ene kant een sociale spin in het web en aan de andere kant cijfermatig sterk? Wil je niet meer operationeel recruiten, maar recruiters coachen, met processen bezig zijn en nieuwe strategieën bedenken? Dit zou dan wel eens een mooie stap voor je kunnen zijn!

Organisatie

Webhelp Nederland is een business process outsourcer (BPO), gespecialiseerd het afhandelen van klantcontact voor diverse grote bedrijven en instellingen. Deze organisaties kiezen ervoor om niet zelf al hun klantcontacten uit te voeren, maar dit (deels) uit te besteden aan Webhelp. De klantadviseurs van Webhelp handelen telefoon- en emailverkeer af, helpen ze klanten in chatsessies of via één van de webcare teams. Doel: het realiseren van een optimale klantbeleving.

Om deze klantbeleving te kunnen garanderen, zijn de recruiters van Webhelp altijd bezig om te zorgen voor de juiste bezetting. De nieuwe Recruitment Coordinator houdt het overzicht voor de locatie Groningen, denkt mee, geeft advies en geeft leiding aan 2-3 recruiters.

Functie

In deze rol ben je niet meer operationeel aan het recruiten. Als Recruitment Coördinator zorg je dat je continue op de hoogte bent van alle wervingsvragen die vanuit de teams komen. Je hebt afstemming met de planning, de Klantteams en HR over de wijze van invulling, de mogelijkheden en onmogelijkheden. Op basis hiervan heb je verdere afstemming met de Recruiters en de Recruitment Manager van Webhelp en de externe uitzendbureaus die een belangrijk aandeel hebben in de werving. Structuur aanbrengen en cijfermatig inzich is hierin “key”.

Naast de coördinatie zit het ook in je om processen te verbeteren en na te denken over nieuwe, effectieve wervingsmethoden om de beste kandidaten te bereiken. Je signaleert knelpunten, zoekt oplossingen op korte- en middellange termijn om de vraag en de arbeidsmarkt (aanbod) optimaal op elkaar af te stemmen. Daarnaast werk je stevig mee in het ontdekken en vormgeven van nieuwe samenwerkingsverbanden om aan de vraag te kunnen voldoen.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de locatie Groningen. Je standplaats is Groningen, maar het komt ook wel eens voor de andere locaties in Nederland moet voor overleg. Tegelijkertijd geef je leiding aan 2-3 recruiters en stem je inhoudelijk veel af met je collega Recruitment Coordinatoren van de andere locaties om jullie krachten te bundelen.

Functie eisen

In deze rol draait het om coördinatie, afstemming, samenwerken, coaching, strategie en structuur. Dit vergt kwaliteiten op zowel op sociaal als cijfermatig vlak. Als spin in het web en sparringpartner is het belangrijk dat je goed met de verschillende partijen kunt schakelen. Daarnaast moet je het leuk vinden om cijfermatig bezig te zijn, rapportages te draaien en zo inzicht te krijgen in bijvoorbeeld recruitment werkzaamheden, conversies en instroom/uitstroom.

Webhelp vraagt in beide disciplines relevante werkervaring en ze zoeken een collega die het heerlijk vindt om in een dynamische omgeving te werken waar veel gebeurt en waar nog veel stappen gezet kunnen worden. Een fantastische uitdaging voor een ondernemende bouwer!

Aanbod

Afhankelijk van jouw ervaring gaan ze graag met je in gesprek over een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Richtlijn is hierbij o.a. een bruto maandsalaris tussen de €3500,- en €4250,- o.b.v. een 40-urige werkweek . Ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Wil je parttime werken? Geen probleem, maar 32 uur is wel het minimaal aantal uren.

Voor Webhelp verzorgen wij de werving & selectie van geschikte kandidaten. Dit betekent dat je na bemiddeling meteen in dienst treedt bij de organisatie.

Inlichtingen

Wil je solliciteren of heb je een vraag? Je mag altijd contact met me opnemen!

Ik ben bereikbaar op 06-11220173 of Tamarajones@yobz.nl

Back To Top