skip to Main Content
Recruiter Zorg: Interim Opdrachten – Randstad

Recruiter Zorg: Interim Opdrachten – Randstad

Introductie

Als Recruiter Zorg lever jij een belangrijke maatschappelijke bijdrage. Is het nu tijd voor een carrièreversneller? Wil je in korte tijd veel zien en snel resultaten boeken? Beschik jij daarnaast over een goed ontwikkelde set soft skills en de juiste vaardigheden om de klantvraag te begrijpen, te analyseren en door te vertalen naar aanbod op een veranderende arbeidsmarkt? Als Recruiter Zorg bij YOBZ kan je komen te werken binnen VVT, Kinderopvang, GGZ en Ziekenhuizen, en iedere opdrachtgever heeft een andere cultuur en andere processen. Jij bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit en groei van verschillende zorginstellingen. Welke impact ga jij maken?

Organisatie

YOBZ is 100% Recruitment – en alleen maar Recruitment. Want Recruitment is een vak. Als ambitieus adviesbureau bemiddelen en detacheren wij Recruitment Professionals. Zoals je hebt gemerkt worden Recruiters steeds belangrijker in een wereld waar kandidaten schaarser worden, en wij helpen onze opdrachtgevers hun ambities te realiseren. Dat kan betekenen dat we hen aan passende recruiters helpen of dat we hen ondersteunen met een recruitment strategie op maat. Onze uiteindelijke ambitie is dat recruitment bij ieder bedrijf onderdeel wordt van de gehele bedrijfsstrategie, want zo ben je voorbereid op de groei die komen gaat!

Functie

Je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers op het gebied van Zorg. Afhankelijk van jouw ervaring en ambities kunnen je werkzaamheden sterk uiteenlopen – ga je een volledige recruitment strategie opzetten, een bestaande strategie professionaliseren of ga je aan de slag met full cycle operationeel recruitment? Of ben je fantastisch in searchen en leg je al wel het eerste contact, maar wil je meer leren over interviewtechnieken? YOBZ gaat graag samen met jou het avontuur aan! Door de diversiteit in onze opdrachten en de YOBZ Academy kun je je als recruitment professional blijven ontwikkelen en help je onze opdrachtgevers hun ambities te realiseren. Je collega-recruiters denken daarin graag met je mee.

Functie eisen

 • Je bent een gedreven en enthousiaste collega met een afgeronde HBO of WO opleiding en zeer goed ontwikkelde social skills;
 • Je hebt minimaal een jaar ervaring als Recruiter, waaronder minstens een jaar specialistische ervaring met Zorgprofielen. Het is een pré als je ervaring hebt met profielen binnen de ouderenzorg of geestelijke gezondheidszorg;
 • Werken als interim recruiter vraagt om een bepaalde aanpak. Je bent daarom bedrijfssensitief, nieuwsgierig, commercieel en bovenal gek op je vak;
 • Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Als je ook in een internationale omgeving hebt gewerkt is dat een pré.

Aanbod

 • Jouw toekomst bepaal jezelf. Op basis van je competenties en interesses neem je de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden. Hierin wordt je ondersteund door een Recruitment Manager. Ook zijn er trainingen – of misschien is de YOBZ Academy wel iets voor jou?
 • Een leuke mix van vakidioten met verschillende achtergronden binnen recruitment, die met je meedenken en je graag willen ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens onze maandelijkse pizza sessie, waar we kennis delen en op een informele manier samenkomen, of tijdens feestjes zoals het YOBZ verjaardagsfeest, het Winterfeest of een weekendje weg!
 • Ons kantoor is in Bussum, maar onze opdrachten zijn door heel Nederland;
 • Niet onbelangrijk: een goed salaris;
 • Een auto met tankpas of een NS businesscard;
 • Een laptop;
 • 25 vakantiedagen.

Inlichtingen

Heb je interesse? Leuk! Neem contact op met Tamara Jones via 06-11220173 of tamarajones@yobz.nl, of klik op “Solliciteren”.

Back To Top