skip to Main Content
Recruiter: Interim Opdrachten – Regio Amsterdam – Rotterdam – Den Haag – Utrecht

Recruiter: Interim Opdrachten – Regio Amsterdam – Rotterdam – Den Haag – Utrecht

Introductie

Is het tijd voor een carrièreversneller? Wil je in korte tijd veel zien en snel resultaten boeken? Beschik jij daarnaast over een goed ontwikkelde set soft skills en de juiste vaardigheden om de klantvraag te begrijpen, te analyseren en door te vertalen naar aanbod op een veranderende arbeidsmarkt? Als Recruiter bij YOBZ kom je in korte tijd bij verschillende bedrijven, elk met een andere cultuur en andere processen. Jij bent mede verantwoordelijk voor de groei van verschillende namen binnen Finance, IT, Techniek, Zorg, Retail, Klantcontact, Logistiek, bij een bureau – om de paar maanden kan jouw werkdag er weer anders uitzien!

Organisatie

YOBZ is 100% Recruitment – en alleen maar Recruitment. Want Recruitment is een vak. Wij bemiddelen en detacheren Recruitment Professionals. Wij bieden klanten passende recruiters of ondersteunen hen met een recruitment strategie op maat. Onze uiteindelijke ambitie is dat recruitment bij ieder bedrijf onderdeel wordt van de gehele bedrijfsstrategie, want zo ben je voorbereid op de groei die komen gaat!

Functie

Je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Afhankelijk van jouw ervaring en ambities kunnen je werkzaamheden sterk uiteenlopen – ga je een volledige recruitment strategie opzetten, een bestaande strategie professionaliseren of ga je aan de slag met full cycle operationeel recruitment? Of ben je fantastisch in searchen en leg je al wel het eerste contact, maar wil je meer leren over interviewtechnieken? YOBZ gaat graag samen met jou het avontuur aan! Door de diversiteit in onze opdrachten en de YOBZ Academy kun je je als recruitment professional blijven ontwikkelen en help je onze opdrachtgevers hun ambities te realiseren. Je collega-recruiters denken daarin graag met je mee.

Functie eisen

 • Je bent een gedreven en enthousiaste collega met een afgeronde HBO of WO opleiding en zeer goed ontwikkelde social skills;
 • Je hebt minstens een jaar ervaring als Recruiter;
 • Werken als interim recruiter vraagt om een bepaalde aanpak. Je bent daarom bedrijfssensitief, nieuwsgierig, commercieel en bovenal gek op je vak;
 • Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar.

Aanbod

Naast een leuk team van vakidioten, die met je meedenken en je graag willen ontmoeten tijdens onze pizza sessies, blunder van de maand verkiezing, het YOBZ verjaardagsfeest of een weekend weg, bieden wij:

 • Ontwikkelingsmogelijkheden en trainingen aangepast op jouw competenties en interesses. Hierin wordt je ondersteund door een Recruitment Manager.
 • Ons kantoor is in Bussum, maar onze opdrachten zijn door heel Nederland;
 • Niet onbelangrijk: een goed salaris;
 • Een auto met tankpas of een NS businesscard;
 • Een laptop;
 • Telefoonvergoeding;
 • 25 vakantiedagen.

Inlichtingen

Heb je interesse? Leuk! Neem contact op met Martijn Sitsen via 06 51 76 56 96 of martijnsitsen@yobz.nl, of klik op “Solliciteren”.

Back To Top