skip to Main Content
Online Recruitment Marketeer Voor NCOI Opleidingen – Hilversum

Online Recruitment Marketeer voor NCOI Opleidingen – Hilversum

Introductie

Vacature NCOI! Weet jij hoe je een online employer brand versterkt en zorg jij ervoor dat professionals NCOI (online) weten te vinden als werkgever? Laat ons weten hoe jij dit aanpakt!

Organisatie

NCOI is het opleidingsinstituut van werkend Nederland. Sinds de start in 1996 willen we werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Hierin zijn we ambitieus, we willen de grootste, de beste en de sterkste zijn. De grootste, omdat we echt een verschil willen maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Bouw dan met ons mee , zodat we samen Nederland blijvend sterker kunnen maken.

Functie

Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het online recruitment marketingbeleid van NCOI. Je adviseert over de online employer branding en conversie gerichte mogelijkheden. Je maakt onderdeel uit van de afdeling Online binnen Marketing & Communicatie en rapporteert aan de Manager Online. In deze rol werk je o.a. nauw samen met de Employer Brandmanager en de afdeling Recruitment. Daarnaast heb je veel contact met de directie van de verschillende labels van NCOI.

Je houdt je vooral bezig met:

• Het adviseren over mogelijke activiteiten (SEO, SEA, Website, Payed Social, Email) om relevante CV´s per vakgebied te verkrijgen.

• Het opzetten en optimaliseren van de online recruitment campagnes.

• Het analyseren van de maandelijkse rapportage van online recruitment activiteiten en van de effectiviteit van de verschillende online marketinginstrumenten.

• Inkopen en plannen van E-mail campagnes, eventueel met externe partijen

• Inzichtelijk maken van cijfers en rapportages over de specifieke campagnes, samen met de Web Analist.


Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en je hebt ten minste drie jaar ervaring met online marketing in een verkoop gerelateerde omgeving. Daarnaast heb je zeer goede kennis van online marketing (SEO en SEA), sterke analytische vaardigheden en de drive om jezelf en je omgeving continue te verbeteren.

Aanbod

Voor NCOI verzorgen wij de werving & selectie van geschikte kandidaten, wat betekent dat je na bemiddeling meteen in dienst treedt bij de organisatie.

Afhankelijk van jouw ervaring gaan ze graag met je in gesprek over een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast mag je in het aanbod van NCOI opleidingen en al haar labels vrij kiezen welke opleiding of cursus je wilt doen. Zonder terugbetalingsregeling, zolang je de opleiding maar afmaakt terwijl je in dienst bent.

Inlichtingen

Sta jij te springen om aan de slag te gaan bij NCOI en denk jij dat je campus recruitment naar een hoger plan te kunnen tillen? Of heb je aanvullende vragen die je wilt bespreken? Neem dan gerust contact op!

Back To Top