skip to Main Content
Kathy Rahimi Rigi: “Recruitment Doe Je Er Niet Zomaar Even Bij, Dus Dat Doe Ik Nu Ook Niet Meer.”

Kathy Rahimi Rigi: “Recruitment doe je er niet zomaar even bij, dus dat doe ik nu ook niet meer.”

Onze Recruitment Professionals vertellen je graag hoe het is om bij YOBZ te werken! Kathy Rahimi Rigi vertelt over focus, ABN AMRO, zelfreflectie en pizza.

“Hi guys! Ik ben Kathy, 25 years en sinds april 2018 begonnen bij YOBZ. Ik heb mijn HRM diploma in 2016 behaald en ben daarna de recruitmentwereld ingerold. Destijds niet per se mijn eerste keuze, maar een mooie kans om mijn vaardigheden te ontwikkelen. Ik merkte tijdens het werk dat ik iets miste: ik vond recruitment heel leuk maar ik wilde daar meer verdieping in. Meer focus. In de rollen waar ik in zat hield ik mij bezig met zowel recruitment als sales, en ik deed zoveel tegelijk – daardoor kon ik mijn werk niet goed genoeg analyseren. Wat werkt wel en wat niet? Er komt zo veel kijken bij recruitment, dat doe je er niet “zomaar even bij”.

Dus dat doe ik nu ook niet meer: ik focus mij volledig op recruitment. Ik word vanuit YOBZ gedetacheerd en ik zit nu sinds juni 2018 op mijn tweede opdracht bij ABN AMRO. Ik zit hier in het Sourcing team op de afdeling Talent Attraction. Een plek waar ik ontzettend veel leer over o.a. sourcing, agile werken, multidisciplinaire teams, employer branding en onboarding. Ik source voornamelijk quants en analysts voor de afdelingen Retail & Private Banking, Digital Banking en Functions. Uiteraard krijg ik naast sourcing ook andere relevante zaken mee, zoals verduurzaming van bedrijven en circulair werken – dat soort mooie ontwikkelingen die steeds meer leven in de maatschappij en in organisaties.

Verder neem ik deel aan de YOBZ Academy, samen met een vast groepje YOBZ-collega’s van ongeveer 6-8 man. Het eerste halfjaar kwamen we om de twee weken bij elkaar in Bussum voor een masterclass rondom recruitment (denk aan Sourcing, LinkedIn, Competentiegericht werven). Een perfecte gelegenheid om je ervaringen te delen en je eigen recruitment methoden te analyseren en waar nodig aan te passen. Na het eerste halfjaar komen we minder vaak bijeen, dus het blijft allemaal te overzien. Iedere eerste woensdag van de maand hebben we een gezellige “Monthly” waar alle YOBZ-collega’s samenkomen voor pizza & bier terwijl de homeboys Marc en Sander de ontwikkelingen binnen YOBZ delen. Daarnaast zitten we in één grote app, waardoor kennis delen en elkaar opzoeken heel makkelijk gaat. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie bij ons!

Hoor je liever van mij zelf hoe het is om bij YOBZ te werken? Neem dan contact met mij op via e-mail: kathyrahimirigi@yobz.nl of bel: 06 – 40 22 33 42.

Liefs, Kathy”

Back To Top