skip to Main Content
Juni 2019: Recruiter – Verschillende Locaties

Juni 2019: Recruiter – Verschillende locaties

Introductie

Heb jij al enige ervaring als recruiter en wil je in een jaar tijd een stevige basis leggen voor vakvolwassen recruitment? Als Recruitment Professional bij YOBZ krijg je de mogelijkheid om recruitmentopdrachten bij afwisselende opdrachtgevers te combineren met een recruitment opleiding – zo ontwikkel jij je razendsnel! Naast intensieve begeleiding en advisering on the job door is er veel aandacht voor jouw professionele en persoonlijke ambities.

Organisatie

YOBZ is 100% recruitment – en alleen maar recruitment. Want recruitment is een vak. Als ambitieus adviesbureau helpen wij onze opdrachtgevers hun ambities te realiseren. Dat kan betekenen dat we hen aan passende Recruitment Professionals helpen, dat we ondersteunen met een recruitment strategie op maat, of dat we ons bezighouden met het trainen en opleiden van recruiters. Onze uiteindelijke ambitie is dat recruitment bij ieder bedrijf onderdeel wordt van de gehele bedrijfsstrategie, want zo ben je voorbereid op de groei die komen gaat!

Functie

Je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers en volgt daarnaast trainingen binnen de YOBZ Academy. Tijdens de trainingen leer je alles over LinkedIn, sourcen, cv’s screenen, interviewen, vacatureteksten, vacature analyse, verkopen van je sollicitant, ethiek en dilemma’s. Die trainingen passen we aan aan jouw vragen en die van je collega’s: we reiken nieuwe kennis aan en bouwen verder op wat je al weet.

Afhankelijk van jouw ervaring en ambities kunnen je werkzaamheden op een interim opdracht sterk uiteenlopen – YOBZ gaat graag samen met jou het avontuur aan! Door de diversiteit in onze opdrachten en de YOBZ Academy kun je je als recruitment professional blijven ontwikkelen en help je onze opdrachtgevers hun ambities te realiseren. Je Recruitment Manager en je collega-recruiters denken daarin graag met je mee.

Functie eisen

 • Je bent een gedreven en enthousiaste collega met een afgeronde HBO of WO opleiding en zeer goed ontwikkelde social skills;
 • Je hebt enige ervaring als recruiter (bureau of corporate);
 • Werken als interim recruiter vraagt om een bepaalde aanpak. Je bent daarom bedrijf sensitief, nieuwsgierig, commercieel, flexibel en bovenal gek op je vak;
 • Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar.

Aanbod

Naast een leuke mix van vakidioten die met je meedenken en je graag willen ontmoeten tijdens onze maandelijkse pizzasessies (inclusief blunder van de maand verkiezing), het YOBZ verjaardagsfeest of een weekend weg, bieden wij:

 • Een opleiding als recruiter in de vorm van de YOBZ Academy;
 • Begeleiding door een Recruitment Manager;
 • Ons kantoor is in Bussum, maar onze opdrachten zijn door heel Nederland;
 • Een arbeidsovereenkomst: combineer de inhoudelijke afwisseling zoals een ZZP-er met de zekerheid van een regulier dienstverband;
 • Niet onbelangrijk: een goed salaris;
 • Een auto met tankpas of een NS businesscard;
 • Een laptop;
 • Telefoonvergoeding;
 • 25 vakantiedagen.

Inlichtingen

Heb je interesse of wil je meer weten? Leuk! Neem contact op met Martijn Sitsen via 06 51 76 56 96 / martijnsitsen@yobz.nl, of klik op “Solliciteren”. Hopelijk mogen we jou snel verwelkomen als nieuwe collega!

Back To Top