skip to Main Content
Interim Recruitment Professional Shanta: “Wat Ik Leer Tijdens De Trainingen Kan Ik Meteen In De Praktijk Toepassen”

Interim Recruitment Professional Shanta: “Wat ik leer tijdens de trainingen kan ik meteen in de praktijk toepassen”

Wij willen graag onze Interim Recruitment Professional, Shanta, aan jullie voorstellen! Na een tijdje als Recruiter te hebben gewerkt, heeft zij gekozen voor het YOBZ Traineeship. Leuk om haar ervaringen te lezen! 

“Hi! Ik ben Shanta en sinds september werk ik bij YOBZ als Interim Recruitment Professional. Na een tijdje als Recruiter te hebben gewerkt, heb ik gekozen voor het YOBZ Traineeship: trainingen volgen en interim opdrachten uitvoeren bij verschillende bedrijven. Wat ik leer tijdens de trainingen kan ik dus meteen (in de praktijk) toepassen – lekker praktisch, en hoe een gemiddelde dag er uitziet kan om de paar maanden totaal verschillen. Heerlijk! 

Pas geleden ben ik gestart aan een mooie opdracht bij Partner in Compliance, de grootste Compliance partner voor financiële instellingen binnen Nederland. Als Corporate Recruiter ben ik hier de komende tijd medeverantwoordelijk voor het recruiten van alle junior Compliance Professionals. Hierbij krijg ik te maken met het volledige recruitmentproces, van sourcen tot en met de overdracht naar HR.

Hiernaast ga ik mijn collega, die voor het eerst als Recruiter aan de slag gaat, wegwijs maken in ons vak zodat zij zo veel mogelijk zelfstandig aan de slag kan wanneer ik hier weg ga. Onze eerste opdracht: zo snel mogelijk de wereld van Compliance, het bedrijf, de systemen en de manier van werken leren kennen, en dan zeventien mensen vinden die binnen een maand gaan starten. Een mooie uitdaging!

Om alles in goede banen te leiden heb ik samen met YOBZ, vlak nadat ik hier gestart ben, een plan van aanpak opgesteld en dit besproken met mijn leidinggevende bij de opdrachtgever. Zo kan ik gericht aan de slag. 

Ik kijk ernaar uit om me de komende tijd te verdiepen in de wereld van Compliance. Wat ik daarna ga beleven? Geen idee! En dat bevalt goed. Recruitment, dat wel. 

Wil je meer weten over mijn YOBZ Traineeship? Ik vertel je graag meer: shantaduijvelaar@yobz.nl!”

Back To Top