skip to Main Content
Floor Duijvis: “Ik Vind Het Waardevol Dat Ik Indirect Kan Bijdragen Aan De Verbetering Van De Zorg.”

Floor Duijvis: “Ik vind het waardevol dat ik indirect kan bijdragen aan de verbetering van de zorg.”

Onze Recruitment Professionals geven je graag een kijkje in de wereld van recruitment! Floor Duijvis is in december gestart bij YOBZ en houdt zich nu bezig met de recruitmentstrategie van een ziekenhuis. Hoe heeft zij de eerste weken ervaren?

“Hi, ik ben Floor, 25 jaar, woonachtig in Breda en ik heb een achtergrond in Human Resources en organisatiewetenschappen. Na drie jaar als consultant binnen de arbeidsbemiddeling gewerkt te hebben, was het tijd voor een volgende stap. Ik zocht een functie met veel dynamiek, diepgang en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Via via ben ik in contact gekomen met YOBZ. Na een aantal ontzettend leuke gesprekken met Marc en Tamara, ben ik per 1 december 2018 bij YOBZ gestart!

Mijn eerste opdracht is bij het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg. Ik houd mij daar bezig met procesverbetering en strategie-implementatie betreft recruitment. Daarbij focus ik mij nu voornamelijk op verpleegkundigen. Een hele interessante en uitdagende opdracht! De zorg staat vanwege de vergrijzing en het tekort aan opgeleid personeel zeer onder druk. Ik vind het waardevol dat ik met mijn kennis en kunde toch indirect kan bijdragen aan de verbetering van de zorg in het ziekenhuis.

Vanaf moment één voelt YOBZ voor mij als een grote familie. Het niveau van mijn collega’s ligt hoog, waardoor het sparren met elkaar concreet helpt bij vragen en ook andere inzichten geeft. YOBZ bestaat uit mensen die positieve energie hebben, willen ontwikkelen, elkaar helpen en lef durven te tonen. Ik bevind mij daar heel graag tussen! Jij ook?

Hoor je liever van mij zelf hoe het is om bij YOBZ te werken? Neem dan contact met mij op via e-mail: floorduijvis@yobz.nl of bel: 06 – 57 78 17 10.”

Back To Top