skip to Main Content
Ervaren IT Recruiter Voor Nieuw Op Te Zetten Business Unit – Nederland

Ervaren IT Recruiter voor nieuw op te zetten Business Unit – Nederland

Introductie

Vacature bij YOBZ! Ben je Recruiter, zit ondernemen in jouw DNA en heb je ervaring met het recruiten van IT-profielen? Wij zouden graag een ervaren IT Recruiter toevoegen aan ons team die tevens verantwoordelijk gaat worden voor onze nieuwe op te zetten Business Unit IT, waarin je andere IT Recruiters gaat begeleiden.

Organisatie

YOBZ is een jong en avontuurlijk bedrijf met 100% focus op Recruitment. YOBZ houdt zich bezig met het bemiddelen recruiters voor vaste banen en interim opdrachten, recruitment consultancy en training & opleiding van recruiters. We hebben een gevarieerd team van Recruiters met achtergronden in verschillende branches en profielen en willen graag een ervaren IT Recruiter aan ons team toevoegen!

Werken bij YOBZ voelt als werken bij een hardwerkende ondernemende familie. De lijnen zijn kort, open- en eerlijkheid is een vereiste, vertrouwen zit diep in ons DNA. Een jong en hecht team, professioneel, maar ook met plezier en een knipoog. Onze kracht is 100% focus op recruitment, waarin ambities van professionals en behoeften van opdrachtgevers centraal staan.

Functie

In de functie van IT Recruiter bij YOBZ ga je op detacheringsbasis aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Dit betekent dat je in dienst bent bij YOBZ, maar verschillende recruitment opdrachten doet variërend van 4-8 maanden. Geen opdracht is hetzelfde. Als IT Recruiter bij YOBZ doe je op deze manier in korte tijd ervaring op in meerdere keukens, waardoor jouw ontwikkeling in stroomversnelling gaat.

Dit is nog niet alles! Naast het vervullen van de opdrachten word jij strategisch verantwoordelijk voor de nog op te zetten Business Unit IT.

Functie eisen

Als ervaren IT Recruiter binnen YOBZ ben je in het beginsel verantwoordelijk voor het vervullen van opdrachten bij één van onze toonaangevende klanten. Daarnaast denk je strategisch mee en ben je actief bij het opzetten van onze Business Unit IT. Jij gaat deze Business Unit managen en je zal een aantal IT Recruiters onder je vleugels nemen.

Aanbod

We bieden een uitdagende en afwisselende baan binnen een succesvolle jonge organisatie. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en volop ruimte voor eigen initiatief met de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze verdere groei en ambities. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden! Dit kan je van ons verwachten:

  • Goede bereikbaarheid van ons centraal gelegen kantoor in Bussum;
  • Mogelijkheid tot een vast contract met een goed salaris;
  • Mogelijkheid tot het krijgen van een leaseauto of een NS Business Card;
  • 25 vakantiedagen;
  • Doorgroeimogelijkheden afhankelijk van jouw ambities (denk hierbij aan het leiden van een eigen Business Unit);
  • Een continu opleidingsaanbod, zowel op hard skills als op soft skills via de YOBZ Academy.
  • Gezellige maandelijkse bijeenkomsten met interessante gastsprekers en goed eten;
  • Een sterk netwerk in recruitmentland;
  • De meest enthousiaste collega’s en ruimte om met elkaar te sparren. Gezamenlijk werken we toe naar succes!

Sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je een vraag? Je mag altijd contact opnemen!

Ik ben bereikbaar op 06 – 12 42 20 60 of op mireilletenwolde@yobz.nl

Back To Top