skip to Main Content
Ervaren Interim Recruiter – Bij Jou In De Buurt

Ervaren Interim Recruiter – bij jou in de buurt

Introductie

Heb jij inmiddels een interessant track record binnen recruitment opgebouwd? Wil jij je ervaring in korte tijd verbreden door interim recruitment opdrachten binnen verschillende branches in jouw regio te doen? Tijd voor een carrièreversneller via YOBZ – wij gaan graag samen met jou het avontuur aan!

Organisatie

YOBZ is 100% Recruitment – en alleen maar Recruitment. Want Recruitment is een vak. Wij bemiddelen en detacheren Recruitment Professionals. Onze ambitie? Recruitment bij ieder bedrijf onderdeel maken van de gehele bedrijfsstrategie, want zo ben je voorbereid op de groei die komen gaat!

Functie

Als Interim Recruiter ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in Finance, IT, Techniek, Retail, Klantcontact, Logistiek of zelfs bij een bureau. Afhankelijk van jouw ervaring en ambities kunnen je opdrachten sterk uiteenlopen – ga je een volledige recruitment strategie opzetten, een bestaande strategie professionaliseren of aan de slag met full cycle operationeel recruitment? En het allerleukste; je doet dit allemaal in dienst bij YOBZ, jij kan je dus volledig focussen op je opdracht en hoeft geen tijd te maken voor acquisitie, en dan krijg je er ook nog eens een hecht team collega Interim Recruiters bij die altijd voor je klaar staan.

Jij blijft je als recruitment professional uiteraard ontwikkelen en helpt onze opdrachtgevers hun ambities te realiseren. Je collega-recruiters denken daarin graag met je mee. Heb jij ondanks je ruime ervaring alsnog behoefte aan trainingen op het gebied van sourcing, interviewtechnieken of recruitment marketing? Dan kan je altijd aansluiten bij de trainingen in onze YOBZ Academy.

Functie eisen

Wie jij bent:

 • Je bent een gedreven en enthousiaste recruitment professional met een afgeronde hbo of wo opleiding en zeer goed ontwikkelde social skills;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het recruitment vakgebied op gedaan; als Recruiter, Intercedent of misschien zelfs als manager;
 • Je bent bedrijfssensitief, nieuwsgierig, commercieel en vooral gek op je vak;
 • Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent niet werkzaam als ZZP-er.

Aanbod

Wat wij jou bieden:

Een leuk en informeel team van ruim 40 vakidioten, die altijd met je meedenken. Ondanks dat je veel bij de opdrachtgever aanwezig bent, doen we dit samen. Verder bieden wij:

 • Een goed passend salaris op basis van je ervaring;
 • Een arbeidsovereenkomst bij YOBZ: combineer de inhoudelijke afwisseling van een ZZP-er met de zekerheid van een regulier dienstverband;
 • Een auto met tankpas of een NS businesscard;
 • Een laptop en telefoonvergoeding;
 • 25 vakantiedagen (fulltime basis);
 • Een ‘thuis’ op ons kantoor in Bussum;
 • Opdrachten (van 2 tot 8 maanden) in jouw regio;
 • Een gezamenlijk verjaardagsfeest, BBQ’s, maandelijkse borrels, winterfeest en weekendjes weg.

Inlichtingen

Sta je al te springen?

Solliciteer dan direct op de vacature via de solliciteerknop. Heb je toch nog vragen? Geen probleem, wij staan je graag te woord. Je kunt contact opnemen met Tamara Jones (Recruitment Manager) via tamarajones@yobz.nl of 0611220173.

Back To Top