skip to Main Content
Energieke Corporate Recruiter Gezocht! – Best/Almelo

Energieke Corporate Recruiter gezocht! – Best/Almelo

Introductie

Vacature bij Sitel Group! Hou jij van de dynamiek van een professioneel groeiend klant contact center en denk je dat jij de juiste kwaliteiten hebt om energieke topmedewerkers te verleiden en binnen te halen? Ga dan bij Sitel deze fantastische uitdaging aan om recruitment op te zetten en proactief de arbeidsmarkt te bewerken.

Organisatie

Sitel is een organisatie gespecialiseerd in het onderbrengen van het klantcontact voor verschillende organisaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de klantenservice van een grote Retail-keten of reisorganisatie. Vanzelfsprekend is een hoog serviceniveau de corebusiness van dit bedrijf en kun je een dynamische en positieve omgeving verwachten waar je af en toe ook in het Engels communiceert.

Er wordt in Nederland met ruim 400 professionals gewerkt vanuit twee locaties, Almelo en Best, die je als sfeervol en familiair kunt omschrijven. Voorheen werd de werving en selectie van nieuwe medewerkers uitbesteed, echter is nu het moment voor Sitel om een ambitieuze, zelfstandige recruiter aan te stellen die van aanpakken houdt.

Functie

In deze nieuwe rol krijg jij alle vrijheid om recruitment in te richten zoals jij dat voor ogen hebt. Er wordt input van je verwacht over de te voeren strategie in het opzetten van een professionele en volwaardig recruitment afdeling binnen het bedrijf. Hierbij moet je denken aan het bedenken en opzetten van recruitment processen, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. Verder coördineer jij de vraag vanuit de business en zorgt in samenwerking met verschillende bureaus voor de invulling van alle vacatures binnen Nederland. Naast klantcontactmedewerkers speel je een grote rol bij werven van de staf functies. Dit doet je overigens niet alleen, je krijgt namelijk de mogelijkheid om een collega aan te nemen.Functie eisen

Naast een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau en een beschikbaarheid van ten minste 32 uur per week kun je uitstekend communiceren in zowel Nederlands als Engels. Je ziet eerder uitdagingen dan problemen en bezit de numerieke en analytische vaardigheden om met doelgerichte oplossingen en efficiënte nieuwe processen voor de dag te komen. Feedback geven doe jij op een prettige en opbouwende manier en je krijgt energie van een dynamische omgeving.

Aanbod

Voor Sitel verzorgen wij de werving & selectie van geschikte kandidaten, wat betekent dat je na bemiddeling meteen in dienst treedt bij de organisatie.

Er wordt een prima salaris geboden met een bandbreedte tussen de €3.000,- en €3.750,- afhankelijk van je werkervaring. Je krijgt 29 vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Ook behoren een onkostenvergoeding en lease auto tot de arbeidsvoorwaarden. Je werkt vanuit onze beide locaties, dus zowel Almelo als Best.

Inlichtingen

Sta jij te springen om deze uitdaging en verantwoordelijkheid en wil je graag eens aan tafel om Sitel beter te leren kennen? Of heb je aanvullende vragen die je wilt bespreken?

Neem dan gerust contact op. mireilletenwolde@yobz.nl of 06-12422060

Back To Top