skip to Main Content
Corporate Recruiter – Twente

Corporate Recruiter – Twente

Introductie

Voor een groot full service internetmarketingbureau in Twente ben ik op zoek naar een Corporate Recruiter. Heb jij ervaring in de bemiddeling van digitale profielen, dan zoeken wij jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever betreft een full service internetmarketing bureau. Je kunt bij hen terecht voor de online marketing strategie, ontwikkeling, beheer en optimalisatie van websites & webshops en internet marketing campagnes.

Functie

Als Corporate Recruiter [recruitment & employer branding specialist] ben je verantwoordelijk voor het vinden, enthousiasmeren en aannemen van nieuwe collega’s die onze klanten digitaal op voorsprong zetten.

Binnen jouw functie ga je nauw samenwerken met de Squad leads (managers) binnen onze organisatie, zij zijn jouw interne klanten. Je brengt in kaart welke kandidaten zij (verwachten te) zoeken en vervolgens stel je zelfstandig een (proactief) wervingsplan op. Doel is om altijd voldoende kandidaten te hebben om de organisatiegroei op

Naast het zoeken naar geschikte nieuwe collega’s ga jij ook meewerken aan en actief sturen op ons employer brand. Dit in nauwe samenwerking met onze afdeling Corporate Marketing & Sales.

Om nu en in de toekomst snel te kunnen voorzien in zowel structurele als tijdelijke/flexibele instroom werk je actief aan onze freelance- & talentpools. Je legt continu nieuwe contacten – en onderhoudt deze – met de verschillende doelgroepen, van schoolverlaters tot zeer ervaren digital professionals. Daarbij hoort ook benadering en contactonderhoud met scholen en opleidingsinstanties om Adwise actief te promoten bij toekomstige professionals.

Je bent verantwoordelijk voor het vacatureaanbod, kandidatenbestand, de communicatie, procedures en workflows met behulp van een Applicant Tracking System (ATS). Je bent sterk in het beheer, denkt en werkt actief mee aan continue procesverbetering en een optimale candidate journey (candidate experience).

Je bent steeds op zoek naar innovatieve oplossingen om onze organisatie positief te positioneren en in contact te komen met de verschillende doelgroepen. Jij bent de persoon die met jouw passie en enthousiasme kandidaten weet te enthousiasmeren, te motiveren en te werven. Deze interessante kandidaten ga jij (deels) begeleiden bij hun introductie binnen de organisatie en je draagt bij aan een goede onboarding.

Functie eisen

– Je hebt succesvol een relevante HBO- of WO opleiding gevolgd.

– Je kent de digitale wereld (branchekennis) en bijbehorende functies.

– Je hebt ervaring in de functie van Recruiter en hebt ervaring met de nieuwste en slimste (online) recruitment strategieën en middelen, waaronder recruitment marketing, headhunting en actief sturen op employer branding.

– Je hebt ervaring met Applicant Tracking Systems (ATS) en recruitmenttools.

– Je hebt passie en enthousiasme en bent zeer sterk in communicatie.

– Je bent creatief, neemt initiatief (nieuwe ideeën) en je weet van aanpakken. Altijd doelgericht.

Inlichtingen

Wil je solliciteren of heb je een vraag. Je kunt altijd contact opnemen!

Ik ben bereikbaar op 06 11220173 of Tamarajones@yobz.nl

Back To Top