skip to Main Content
Corporate Recruiter – Midden Nederland

Corporate Recruiter – Midden Nederland

Introductie

Voor een bouwmarktketen in het midden van het land zoeken wij een Recruiter die veel verantwoordelijkheid aan kan! In deze functie krijg je te maken met sterk uiteenlopende werkzaamheden, van het opzetten van recruitmentplannen en -campagnes tot operationeel recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Voor een nieuwe vestiging zet je bijvoorbeeld een campagne op om meer dan 100 nieuwe medewerkers aan te trekken! Ga jij de uitdaging aan?

Organisatie

Deze internationale bouwmarktketen heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De Nederlandse tak is informeel, houdt van directe communicatie en is erg gezellig!

Functie

In deze functie houd je je bezig met een grote variatie aan profielen, zowel voor de vestigingen als voor het hoofdkantoor. Je zorgt ervoor dat de recruitmentstrategie vorm krijgt, en maakt daarbij o.a. gebruik van recruitment analytics. Van daar uit ga je aan de slag met campagnematig werven, sourcing en het voeren van selectiegesprekken. Voor de vestigingen geef je advies op het gebied van recruitment en doe je aan werving en (voor)selectie op afstand. Ook houd je je bezig met arbeidsmarktcommunicatie. Zoals eerder genoemd zorg je voor een dusdanig sterke campagne dat je voor een nieuwe vestiging meer dan 100 nieuwe medewerkers aantrekt!

Functie eisen

Als ideale kandidaat voldoe je aan de volgende wensen:

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt 2-5 jaar ervaring als Recruiter, als daar ervaring in de Retail bij zit is dat een pré. Je kunt zelf een wervingsstrategie vormgeven en uitvoeren;
  • Je hebt de juiste communicatieve skills om met profielen op verschillende niveaus in gesprek te gaan. Ook ben je proactief en kun je zelfstandig aan de slag;
  • Je bent beschikbaar voor 32-38 uur.

Aanbod

  • Een marktconform salaris;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Ruimte voor eigen initiatief – op termijn kunnen je verantwoordelijkheden worden uitgebreid;
  • 10% personeelskorting;
  • Flexibele werktijden.

Inlichtingen

Wil jij graag meewerken aan het succes van deze organisatie? Neem dan contact op met Esther van Schoonhoven via 06-29259812 of esthervanschoonhoven@yobz.nl, of klik op “Solliciteren”!

Back To Top