skip to Main Content
Campus Recruiter Voor NCOI Opleidingen – Hilversum

Campus Recruiter voor NCOI Opleidingen – Hilversum

Introductie

Vacature NCOI! Weet jij waar je getalenteerde Young Professionals kunt vinden? Weet jij ze met jouw enthousiasme te overtuigen van de ontwikkelmogelijkheden binnen de traineeships van NCOI? Laat ons weten hoe je NCOI bij afstudeerders op de kaart zet!

Organisatie

NCOI is het opleidingsinstituut van werkend Nederland. Sinds de start in 1996 willen we werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Hierin zijn we ambitieus, we willen de grootste, de beste en de sterkste zijn. De grootste, omdat we echt een verschil willen maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Bouw dan met ons mee , zodat we samen Nederland blijvend sterker kunnen maken.

Functie

Binnen het recruitment team (5fte) ben jij verantwoordelijk voor het werven van talentvolle Management- en Commerciële Trainees . Je zorgt ervoor dat Young Professionals, NCOI Groep weten te vinden en hun carrière bij ons een vliegende start gaan geven.

Samen met de Employer Brand Manager en Online Recuitment Marketeer, stel je een campus recruitment strategie op en breng je deze tot uitvoering. Daarnaast organiseer en coördineer je recruitment events op hogescholen en universiteiten. Om dit tot een succes te brengen onderhoudt je contact met hogescholen, universiteiten en studieverenigingen.

Verder bouw je talentpools, initieert projecten om ons werkgeversmerk te versterken bij Young Professionals en verzorg je de CV selectie, online assessment en selectiegesprekken.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding en je hebt relevante werkervaring op het gebied van (campus) recruitment. Een netwerk binnen een studie- of studentenvereniging is mooie meegenomen. Daarnaast heb je een onderscheidende visie op campus recruitment en heb je volop ideeën hoe je talentvolle trainees gaat werven. Plannen en organiseren van evenementen en overzicht behouden gaat je heel natuurlijk af.

Aanbod

Voor NCOI verzorgen wij de werving & selectie van geschikte kandidaten, wat betekent dat je na bemiddeling meteen in dienst treedt bij de organisatie.

Afhankelijk van jouw ervaring gaan ze graag met je in gesprek over een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast mag je in het aanbod van NCOI opleidingen en al haar labels vrij kiezen welke opleiding of cursus je wilt doen. Zonder terugbetalingsregeling, zolang je de opleiding maar afmaakt terwijl je in dienst bent.

Inlichtingen

Sta jij te springen om aan de slag te gaan bij NCOI en denk jij dat je campus recruitment naar een hoger plan te kunnen tillen? Of heb je aanvullende vragen die je wilt bespreken? Neem dan gerust contact op.

mireilletenwolde@yobz.nl of 06-12422060

Back To Top