skip to Main Content
Campus Recruiter – Nederland

Campus Recruiter – Nederland

Introductie

Vacature bij YOBZ! Het organiseren van inhouse-dagen, contacten leggen met Hogescholen, universiteiten, studentenverenigingen en in gesprek zijn met studenten over hun eerste baan: is dat iets voor jou? Dan ben jij de nieuwe Campus Recruiter bij YOBZ!

Organisatie

YOBZ is een jong en avontuurlijk bedrijf met 100% focus op Recruitment. Wij geloven: Recruitment is a profession! YOBZ houdt zich bezig met het bemiddelen van vaste en interim recruitment professionals, recruitment consultancy en training & opleiding van recruiters.

Werken bij YOBZ voelt als werken bij een hardwerkende ondernemende familie. De lijnen zijn kort, open- en eerlijkheid is een vereiste, vertrouwen zit diep in ons DNA. Een jong en hecht team, professioneel, maar ook met plezier en een knipoog. Onze kracht is 100% focus op Recruitment, waarin ambities van professionals en behoeften van opdrachtgevers centraal staan.

Functie

Steeds vaker krijgen we de vraag van opdrachtgevers voor een Campus Recruiter om ze te ondersteunen bij de “war for talent”. In de rol van Campus Recruiter bij YOBZ word jij ingezet bij deze opdrachtgevers en houdt je je bezig met het Recruiten van jong talent. Je stelt recruitmentplannen op voor de instroom van stagiaires, afstudeerders en starters en bouwt talentpools. Het organiseren van verschillende wervingsactiviteiten voor studenten hoort er ook bij! Of het nou via social media is of een recruitment evenement bij een onderwijsinstelling of door middel van een business course. Je doet er alles aan om de nieuwe generatie afgestudeerden kennis te laten maken met de organisatie!

Als Campus Recruiter bij YOBZ ontwikkel je je snel door het doen van verschillende Campus Recruitment opdrachten. Je ziet verschillende organisaties van binnen en komt er achter welk aspect van recruitment bij je past: wil je bijvoorbeeld richting Arbeidsmarktcommunicatie of juist Recruitment manager worden bij een grote Corporate?

Daarnaast volg je het opleidingsprogramma aan onze Recruitment Academy, waarin je verschillende trainingen krijgt. En niet alleen de theorie komt aan bod, ook door intervisies en Masterclasses zorgen we voor een verdieping van je skills als Recruiter, ook op persoonlijk vlak. Immers, als Recruiter maak je het verschil door sterk ontwikkelde soft skills!

Wij vinden het belangrijk jouw ambitie centraal te stellen, ook na dit opleidingsprogramma. Daarom blijven we in gesprek over jouw loopbaan en jouw doorgroei.

Functie eisen

Als Campus Recruiter is het belangrijk dat je zowel online als offline weet hoe je moet communiceren met studenten. Hoe spreek je deze doelgroep aan en wat vinden zij belangrijk?

Verder zoeken we collega’s die passen bij onze kernwaarden: Avontuur, Samen en Kracht. Dus ben jij ondernemend, heb je oprechte interesse in kandidaten, organisaties en collega’s en heb je ambities in het Recruitment vak? Kun je je vinden in onderstaand profiel? Dan gaan we graag met je in gesprek!

 • HBO- of WO-opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met Recruitment of hebt een andere rol binnen de arbeidsbemiddeling;
 • Je bent fulltime beschikbaar (minimaal 32 uur per week);
 • Je houdt ervan nieuwe dingen te leren en actief met je ontwikkeling bezig te zijn;
 • Je bent ambitieus en je wilt constant beter worden;
 • Je vindt transparantie, eerlijkheid en integer zijn belangrijke waarden.

Aanbod

We bieden een uitdagende en afwisselende baan binnen een succesvolle jonge organisatie. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en volop ruimte voor eigen initiatief met de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze verdere groei en ambities. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden! Dit kan je van ons verwachten:

 • Goede bereikbaarheid van ons centraal gelegen kantoor in Bussum;
 • Mogelijkheid tot een vast contract met een goed salaris;
 • Mogelijkheid tot het krijgen van een leaseauto of een NS Business Card;
 • 25 vakantiedagen;
 • Doorgroeimogelijkheden afhankelijk van jouw ambities (denk hierbij aan het leiden van een eigen Business Unit);
 • Een continu opleidingsaanbod, zowel op hard skills als op soft skills via de YOBZ Academy.
 • Gezellige maandelijkse bijeenkomsten met interessante gastsprekers en goed eten;
 • Een sterk netwerk in recruitmentland;
 • De meest enthousiaste collega’s en ruimte om met elkaar te sparren. Gezamenlijk werken we toe naar succes!

Sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je een vraag? Je mag me altijd contact opnemen!

Ik ben bereikbaar op 06 – 12 42 20 60 of op mireilletenwolde@yobz.nl

Back To Top