skip to Main Content
Campus Recruiter (interim/vast) – Eindhoven En Utrecht

Campus Recruiter (interim/vast) – Eindhoven en Utrecht

Introductie

Voor één van de grootste internationale spelers binnen de Accountancy en het Bedrijfsadvies ben ik op zoek naar twee Campus Recruiters voor de vestigingen in Eindhoven en Amsterdam.


Organisatie


Functie

Je bent volledig verantwoordelijk voor het van A tot Z organiseren en uitvoeren van alle lokale en landelijke wervingsactiviteiten. Je verzorgt oa de inhoud van de events, je maakt de draaiboeken, je stelt de gehele communicatie op, je onderhoudt het contact met alles stakeholders (intern en extern) en bewaakt het budget.

– Je vertegenwoordigt het bedrijf bij universiteiten, studie- en studentenverenigingen om de positie van de organisatie als voorkeurswerkgever te promoten.

– Je benadert onze doelgroep en weet het bedrijf op een dusdanige manier te pitchen dat studenten en young professionals graag met je in gesprek gaan.

– Je bent het gezicht van het bedrijf tijdens alle wervingsevents en bent verantwoordelijk voor het netwerken onder de doelgroep.

– Je voert alle eerste sollicitatiegesprekken en bent sparringspartner voor de business over de te voeren recruitmentstrategie.

– Je doet alle indienstgesprekken en handelt alle administratie af die hoort bij het aannemen van nieuwe mensen, zoals het maken van arbeidscontracten.

Functie eisen

– Je bent een gedreven en enthousiaste collega met een afgeronde HBO of WO opleiding en zeer goed ontwikkelde social skills.

– Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring met het zelfstandig organiseren van events én met recruitment, omdat het een zeer zelfstandige functie betreft.

– Je bent innovatief, creatief en constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze events zo onderscheidend mogelijk te maken, zodat er een hoge opkomst is en we de beste kandidaten aan onze organisatie kunnen binden.

– Je excelleert in het goed plannen en organiseren van je werk en draait je hand niet om voor een overvolle mailbox en “to do list”.

– Je kan goed prioriteiten stellen en laat je niet leiden door de “waan van de dag”.

– Je bent proactief, daadkrachtig en communicatief sterk, omdat je moet kunnen schakelen tussen verschillende gesprekspartners met vaak diverse belangen.

– Je bent bereid om te reizen tussen de verschillende locaties van onze organisatie en onze samenwerkingspartners.

– Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend aangezien je komt te werken in een internationaal bedrijf.

Inlichtingen

Wil je solliciteren of heb je een vraag? Je mag altijd contact opnemen!


Ik ben bereikbaar op 06-11220173 of Tamarajones@yobz.nl

Back To Top